14.4 C
Rapla
Laupäev, 24 sept. 2022
spot_imgspot_img

Rapla Mustangi tantsupaar tõi koju pronksmedalid

Laupäeval, 9. veebruaril toimusid Tartu Ülikooli spordihoones Eesti 2019. aasta meistrivõistlused 10 tantsus, kus osales 122 paari kümnes vanusegrupis. Kõige nooremas laste vanusegrupis tõi pronksmedalid koju Rapla tantsuklubi Mustang tantsupaar Albert Altmets ja Rosanna Aru.
Jaanuaris peetud Eesti meistrivõistlustel ladina-ameerika tantsudes saavutasid Albert ja Rosanna 6. koha ja märtsis seisavad neil ees veel Eesti meistrivõistlused standardtantsudes. Mõlemad lapsed on seitsmeaastased, Albert õpib Valtu põhikooli 1. klassis ja Rosanna Rapla Vesiroosi kooli 1. klassis. Tantsutundidega Mustangis alustasid nad juba kolmeaastaselt.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised