-13.7 C
Rapla
Kolmapäev, 8 dets. 2021

Raplamaalased asusid usinalt tulusid deklareerima

E-maksuametis avanes võimalus oma 2018. aasta tulusid deklareerida neljapäeva, 14. veebruari õhtul. Võib öelda, et järgneval ööl jäi eestlaste uni eriti lühikeseks, sest 15. veebruari hommikul kella 8.30-ks oli oma tulud interneti vahendusel deklareerinud 134 493 eestlast.

Neist umbes 3000-l tuleb tuludeklaratsioonile peale maksta. Umbes 10 000-l on tulud ning kulud nullis ning ülejäänutele tagastatakse kokku 4,8 miljonit eurot. Rapla maakonnas oli reede, 15. veebruari hommikul kella 8.30-ks oma tulud deklareerinud 4425 inimest. Lähitundidel ning -päevadel näitavad need numbrid kindlasti kasvutrendi. Eelmise aasta näitel võib öelda, et Rapla maakonnas deklareeris oma tulu kokku ligikaudu 16 800 inimest.
Aare Lenk maksu- ja tolliametist ütles, et reeglina deklareerib oma tulu kirjalikult neli protsenti inimestest ning ülejäänud teevad seda elektrooniliselt. Tuludeklaratsiooni saab esitada terve märtsi kuu vältel kuni 1. aprillini.
Tulumaksu tagastamine e-maksuametis deklaratsiooni esitanud klientidele algab 26. veebruaril.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised