0.7 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
RSEsimesel päeval käis Raplas valimas 69 inimest

Esimesel päeval käis Raplas valimas 69 inimest

Siim Jõgis

Riigikogu valimiste eelvalimised said alguse neljapäeval, 21. veebruaril. Raplamaal saab kuni pühapäevani oma hääle anda Rapla kultuurikeskuses asuvas jaoskonnas. Esimese päeva jooksul kasutas seda võimalust 69 inimest.
Jaoskonnas räägiti, et valimas käis nii kohalikke inimesi kui ka Soomes elavaid eestlasi.
Palju valijaid käis ära kohe, kui jaoskond keskpäeval lahti tehti. Peale seda oli ka tunniajaseid perioode, kui jaoskonnas ei olnud ühtegi valijat. Sarnane pilt avanes ka reedel, 22. veebruaril. Jaoskond tehti lahti täpselt keskpäeval kell 12 ning esimesed valijad ootasid juba ukse taga. Esimestel minutitel tekkis valijatest lausa järjekord.
Maakonnakeskustes toimub valimine kuni 24. veebruari õhtuni. 25. – 27. veebruarini toimub eelhääletamine kõigis valimisjaoskondades.
Samal ajal, st 21.-27. veebruarini kestab ka e-hääletamine.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused