0 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Alu spordihoones jätkusid maakonna meistrivõistlused korvpallis

 

Stipend Rapla maakonna meistrivõistlused korvpallis jõudsid laupäeval, 23. veebruaril kolmanda vooruni. Võistlustules olid kõik kuus võistkonda.
Päeva esimeses vaatuses võtsid üksteiselt mõõtu valitsev tiitlikaitsja BC Rapla ning Rapla Mets. Tiitlikaitsja võitis 80:60. Esimese poolaja järel oli nende eduseis 41:25. Päeva teises mängus serveerisid väikese üllatuse Juuru vanameistrid, kes alistasid RS Kate/Ruudus Ehituse 74:68. Sealjuures oli Juuru poolajapausile minnes kümnepunktilises kaotusseisus 34:44. Kolmanda vooru viimases mängus läksid vastamisi N-Rühm ja Rapla korvpallikool. Mäng kujunes korviderohkeks ning oli suuresti rünnakule suunatud. N-Rühm võitis 110:98 (54:53). Rapla korvpallikooli õpilased tegid küll hea esituse, kuid vastaste suurte kogemustega mängijad kallutasid võidu lõpuks ikkagi endale.
Maakonna meistermeeskond selgub hiljemalt laupäeval, 18. mail. Siis peetakse teise mänguderingi viimane voor. Parim selgitatakse turniiritabeli põhjal, play-off’i ega final four’i sel aastal ei toimu.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised