-4.4 C
Rapla
Reede, 3 dets. 2021

Eelhääletada saab täna viimast päeva

Rapla valla valimisjaoskondades oli 26. veebruari kella 20 seisuga eelhääletanud 959 inimest. Kõige enam eelhääletajaid on külastanud Rapla kultuurikeskuse valimisjaoskonda, kus on oma hääle andnud eilse seisuga 473 inimest. Kõige vähem eelhääletajaid on käinud Alu raamatukogus asuvas jaoskonnas, kus on oma hääletussedeli kasti libistanud 33 inimest.
Rapla kultuurikeskuse valimisjaoskonna töötajate sõnul on põhilised eelhääletajad seni olnud vanemad inimesed. Noored annavad usutavasti oma hääle e-valimiste kaudu. Selleks, et hääletamine oleks igati turvaline ja anonüümne, tuleb täidetud valimisblankett sulgeda ümbrikusse, mille komisjon koos valimisblanketiga annab.
Valimisjaoskonnad on avatud olnud alates 25. veebruarist. Eelhääletada, nagu ka e-hääletada on võimalik veel vaid täna kella kaheksani õhtul.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised