spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSHeiki Nabi võitis Eesti sünnipäeval Ungari GP

Heiki Nabi võitis Eesti sünnipäeval Ungari GP

Eesti vabariigi sünnipäeval, 24. veebruaril toimus Györi linnas UWW rankingu seeria Ungari GP. Sellest võttis osa kolm Eesti kreeka-rooma maadlejat. Kahekordsel maailmameistril ja Londoni OM-i hõbedal Heki Nabil (-130 kg, MK Juhan) õnnestus teha suurepärane kingitus Eesti vabariigi sünnipäevaks – võita turniir!
Raskekaalus oli kokku 23 osalejat. Kvalifikatsiooniringis oli Heiki Nabi vaba, seejärel alistas ta 1/8 finaalis Alin Alexuc-Ciurariu (Rumeenia) 3:1, veerandfinaalis Sabah Shariati (Azerbaidžaan, 2016 Rio OM-i 3.) 2:1 ja poolfinaalis Marko Kocsevici (Horvaatia) 3:0. Finaalis oli Heiki parem Valgevene esindajast Georgi Chugoshvilist 2:0. Meistriklass meie maadlejalt!
Teistest Eesti sportlastest seljatas Denis Bolunov (-67 kg) kvalifikatsiooniringis Fredrik Holmquist Bjerrehuusi (Taani, 2018 MM-i 7. ja EM-i 5. koht), seejärel pidi ta aga 1/8 finaalis tunnistama Mohammad Hossein Elyasi (Iraan) paremust, punktikaotus 0:4. Kokkuvõttes Denisile kümnes koht 23 osavõtja hulgas. Helary Mägisalu (-60 kg, Vändra Suure Karu Pojad) platseerus 21 osavõtja hulgas 17ndaks. Suurema, OM-i kehakaaluga harjuv Helary oli kvalifikatsiooniringis vaba, seejärel 1/8 finaalis kaotas aga punktidega 1:6 Dalton James Robertsile (USA).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused