spot_img
-0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
RSSOS Omniva Rapla kandekeskuses

SOS Omniva Rapla kandekeskuses

Eile ja täna on paljud inimesed teatanud Raplamaa Sõnumite toimetusele, et selle nädala ajaleht on saamata. Rapla kandekeskusest otse põhjust küsida ei saa, kuid toimetusele teadaolevalt on Rapla piirkonnas mitu postiljoni haiged ning need, kes veel tööl, on pidanud piirkonnad omavahel ära jagama. Tagajärg on see, et mitmesse piirkonda toimetatakse posti ülepäeva.
Juhul, kui sellise segaduse tõttu jääb mõni tellitud väljaanne saamata, on Omniva kommunikatsioonijuht Mattias Kaiv soovitanud pöörduda Omniva klienditeenindusse. Samuti on ta lubanud, et toomata ajakirjade ja nädalalehtede asemel tuuakse tellijale uus eksemplar, ilmumata päevalehed kompenseeritakse.

3 KOMMENTAARID

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused