23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
RSKehtna raamatukogu otsib uut direktorit

Kehtna raamatukogu otsib uut direktorit

Helerin Väronen

Seoses Kehtna raamatukogu praeguse direktori Maie Kalmiste pensionileminekuga on Kehtna vallavalitsus kuulutanud välja konkursi Kehtna raamatukogu direktori ametikoha täitmiseks.
Kuna Kehtna valla arengukava kohaselt saab aasta pärast Kehtna raamatukogust keskraamatukogu ja teistest harukogud, saab sellest üks suurimaid ülesandeid uuele direktorile. Tema peamisteks tööülesanneteks on peale raamatukogu tegevuse juhtimise ja korraldamise tänapäevase ja kvaliteetse lugejateenuse tagamine, kogude korrashoid ja kujundamine, projektitegevuse korraldamine ja juhtimine, näituste, ürituste ja koolituste ettevalmistamine ning läbiviimine ja koostöö korraldamine valla hallatavate asutustega, kultuuriseltside, -ühenduste ja teiste organisatsioonidega.
Praegune direktor Kalmiste ootab enda asemele inimest, kes tuleks värskete mõtetega, uute teadmistega, oleks innovaatiline, kuid samas ei minetaks traditsioone. “Lisaks sellele, et uus juht peab olema professionaalne ja haritud raamatukoguhoidja, peaks ta kindlasti ise olema raamatuga sinasõber. Millegipärast ma usun, et inimesel, kel on Kehtna kandiga mingi isiklik seos, on mõnevõrra lihtsam seda tööd teha, seda missioonitunnet kanda. Soovin, et Kehtna raamatukokku tuldaks tööle nagu koju, hea meele ja säravate silmadega,” sõnas Kalmiste.
Vallavalitsus ootab kandideerima neid, kellel kõrgharidus raamatukogunduse või infoteaduse alal, vastav kõrgharidus omandamisel või olemas raamatukoguhoidja kutsekvalifikatsiooni neljas aste. Kandideerijatel tuleb saata vajalikud dokumendid Kehtna vallavalitsusele hiljemalt 15. märtsiks. Eduka konkursi puhul on eeldatav tööleasumise aeg 1. aprill.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare