spot_img
4.9 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
RSKohila võrkpalliklubi jäi põhiturniiril võiduta

Kohila võrkpalliklubi jäi põhiturniiril võiduta

Siim Jõgis

Eelmisel nädalal sai punkti naiste Eesti meistrivõistluste põhiturniir, kui viimases mängus kohtusid turniiritabeli parim Tartu Ülikool/Bigbank ja kuus kohta madalamal paiknenud Kohila Võrkpalliklubi/E-Service/Briketipoisid.

Kogu kohtumise jooksul olid jõuvahekorrad selgelt paigas, kui võõrsil mänginud Kohila naiste saagiks langes vastavalt 16, 18 ja 13 punkti, mis tähendas kodusaalis mänginud Tartu esinduse 3:0 (16, 18, 13) võitu. Sarnane stsenaarium sai teoks ka põhiturniiri esimeses ringis, kus tartlannad saavutasid Kohila üle võõrsil 3:0 (8, 7, 19) võidu. Turniiritabelis see mäng enam mingeid muudatusi kaasa ei toonud.
Ainsana jäi põhiturniiril võiduta Kohila Võrkpalliklubi/E-Service/Briketipoisid, kes sai sellega seitsmenda ning ühtlasi viimase koha. Kahe võiduni peetavates veerandfinaalseeriates kohtuvad TalTech/Tradehouse ja Kohila Võrkpalliklubi/E-Service/Briketipoisid, Saaremaa ja Audentese SG/Noortekoondis ning Famila/Võru Võrkpalliklubi ja Tallinna Ülikool. Esimene veerandfinaalmäng Kohila ja TalTechi vahel leiab aset 21. märtsil Kohila spordihoones. Kordusmäng on juba järgmisel päeval ning vajadusel peetakse kolmas ja otsustav mäng 26. märtsil.
Kohila peatreener Ingrid Kangur ütles, et muidugi oleks ta tahtnud põhiturniiri jooksul ka mõne mängu võita, kuid väga suur pettumus võiduta jäämine talle ei ole. Põhjustena tõi ta välja selle, et naiskond ei ole saanud järjepidevalt koos treenida. “Meie mäng on läinud paremaks ja kohati oleme ka võidule lähedal olnud,” sõnas Kangur. Eesootavast veerandfinaalist rääkides oli ta meelestatud positiivselt ning võitlema minnakse peatreeneri sõnul edasipääsu eest poolfinaali.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused