14.2 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Algas Naiste Ööde filmifestival NÖFF

Mari Tammar

8. märtsil oli Rapla Kultuurikeskuse uues kinosaalis tähelepanuväärne hetk kui avati esimene Rapla Naiste Ööde filmifestival.

Festivali projektijuht ja idee autor Katrin Klaebo ütles, et festivali korraldamine on sujunud hästi ja kõik sai õigeks ajaks valmis. “Ma olen kõige selle üle väga uhke. Meie, naised, räägime kaasa ja nüüd ka läbi sellise festivali,” ütles Klaebo. Filmiprogrammi kokku pannud kirjanik ja režisöör Kadri Kõusaar selgitas, et festivali programm näitab naisi erinevates sotsiaalsetes, poliitilistes, eraelulistes situatsioonides. “Minu jaoks on filmide puhul tähtis mitte ainult see, et seal on naistemaatika, vaid ka see, et film ise oleks hea ja vaadata kõlbaks. Kõik need filmid, mis programmis on, on head,” lubas Kõusaar. Festivali põhipäev on 9.märts kui programmis on kolm filmi, arutelud, kunstinäitus ja raamatuesitlus.

6 KOMMENTAARID

6 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised