-7.3 C
Rapla
Neljapäev, 7 dets. 2023
RSÕigeaegse kande tagamine Raplamaal on raskendatud

Õigeaegse kande tagamine Raplamaal on raskendatud

Omniva

Anname Teile teada, et oleme praegu olukorras, kus on probleemid Rapla maakonnas õigeaegse kande tagamisega. Hetkel on Rapla jaotuskeskuses puudu 40% töötajatest. Põhjuseid on erinevaid – pikaajalised haiguslehed seoses luumurdudega, mõned töötajad on haigestunud ja osa ametikohti on täitmata.
Tekkinud olukord on suureks probleemiks ka meie jaoks. Kinnitame, et pöörame sellele suurt tähelepanu ja tegeleme teemaga väga tõsiselt. Kahjuks kiiret lahendust lubada ei saa, kuid teeme omalt poolt kõik, et probleemile lahendus leida. Värbame aktiivselt uusi töötajaid ning kasutame ka asendus- ja renditööjõudu. Samuti oleme ümber korraldanud sisemist töökorraldust, et tagada kanne antud olukorras parimal võimalikul moel.
Palume Teie ja tellijate ees vabandust ajalehtede hilinemisest tekkinud ebamugavuste pärast!

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused