15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Pärnu tennisehallis selgusid Rapla tenniseklubi sisemeistrid

Siim Jõgis

Rapla tenniseklubi selgitas isekeskis talviseid meistreid nii meeste kui ka naiste üksik- ja paarismängus. Kõik turniirid peeti Pärnu tennisehallis ning ette tuli nii mõnigi üllatus.


Neist kõige suurem oli ehk meeste üksikmängus, kus suurfavoriit Mihkel Nurmel tuli turniir lõppenuks lugeda juba veerandfinaalis. Seal jäi ta tulemusega 6:1 alla Alex Raadikule.
Pärast Rain Jakobsoni alistamist poolfinaalis jõudis Raadik välja finaali. Seal tuli tunnistada küll Donatas Narmonti paremust tulemusega 6:2. Narmont omakorda läks poolfinaalis vastamisi Villu Teetsiga, kes pidi seisul 4:1 mängu katki jätma. Narmont ütles, et finaalis tagas talle võidu agressiivne mäng. Ta lisas, et lõpetas turniiri geimide seisuga 32:4 ja nii head turniiri polegi tal varem olnud.
Naiste üksikmängus näitas terve turniiri vältel südit mängu Anu Kerdi. Finaalkohtumises läks ta vastamisi pikalt Raplamaa naiste tennist valitsenud Mai Kaldaga. Sellel turniiril leidis aga Mai Kalda suveräänne valitsusaeg lõpu. Kerdi oli temast parem tulemusega 6:4 ning krooniti Rapla tenniseklubi talviste meistrivõistluste võitjaks. Kokku võttis meeste üksikmängust osa 13 mängijat ning naiste ükskikmängust 8 mängijat.
Samamoodi peeti Rapla tenniseklubi talviseid meistrivõistlusi ka paarismängus. Meeste konkurentsis saavutasid esikoha Erki Tammenurm ja Rain Jakobson. Finaalis alistasid nad Mihkel Nurme ja Peeter Liivandi tulemusega 6:4, 6:7, 6:4. Naiste paarismängu finaalis läksid vastamisi Evelyn Gold ja Laura Rahe ning Anu Kerdi ja Jana Trakmann. Esikoha saavutasid Evelyn ja Laura, kes alistasid oma vastased tulemusega 6:2, 7:6. Nüüd ootavad veel ees Rapla tenniseklubi sisemeistrivõistlused segapaarismängus, mis toimuvad Tabasalus. Kui need peetud saavad, võib sisehooaja lugeda lõppenuks ning hakata valmistuma eesoleval suvel toimuvateks võistlusteks.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised