spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSSoome meister! Kertu Laak sai põhjanaabrite juures kaela kuldmedali!

Soome meister! Kertu Laak sai põhjanaabrite juures kaela kuldmedali!

Siim Jõgis

Kohila võrkpalliklubi kasvandik Kertu Laak (21) ning tema koduklubi Salo LP Viesti kindlustasid reede, 5. aprilli õhtul Soome meistritiitli. Finaalseerias alistati Hämeenlinna naiskond kolme mängu kokkuvõttes 3:0. Sealjuures võideti viimane ja otsustav matš kodusaalis tulemusega 3:1 (25:23; 25:21; 19:25 ja 25:21).

Kertu Laak oli Salo Viesti jaoks võtmemängija terve finaalseeria vältel. Otsustavas viimases kohtumises tõi ta oma võistkonna kontosse tervelt 26 punkti, mis tegi temast kõige resultatiivsema mängija väljakul. Jenna Rosenthal toetas teisena 15 punktiga. Eelmisel aastal mängis Laak samuti Salo ridades finaalis, tookord jäädi mängudega 2:3 alla HPK-le.

Eesti koondises mängib Kertu Laak diagonaalründaja positsiooni.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused