spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSLahkus Jaan Metssalu

Lahkus Jaan Metssalu

Lahkus Jaan Metssalu
26.10.1951 – 15.04.2019

Üks Raplale oluline inimene on jälle lahkunud. 1973. aastal Rapla autobaasis autojuhina töömeheteed alustanud mees on peaaegu poole sajandiga jätnud väga suure jälje Rapla linna lukku. Lihtsast autojuhist kasvas aastatega Rapla Bussipargi OÜ omanik ja tegevjuht, kes on oma elu kõige tähtsamad asjad korda saatnud siiski väljaspool põhitööd.
Üksteist aastat pühendas ta autorallile, tuues Raplale kuulsust nii kaardilugeja kui ka roolimehena. Kakskümmend üks aastat oli Rapla Vesiroosi gümnaasiumi hoolekogu esimees, kellel on väga suuri teeneid selle õppeasutuse arendamisel. Palju aastaid on ta olnud arvestatav kultuurimetseen, tänu kellele on teoks saanud mitmeid Rapla linnale ja tegelikult kogu maakonnale tähtsaid ettevõtmisi. Ta on olnud toeks nii rändteatrile Vaba Vanker kui ka Rapla kultuuriklubile Baas ning ka kultuurifestivalile „Särin”. 2018. aasta märtsis andis kultuuriminister Indrek Saar Jaan Metssalule tiitli “Kultuurisõber 2017”. Tegelikult oli see paljude aastate tegevuse tunnustus.
Jaan Metssalu kaotuse suurust saame hinnata alles mõne aja pärast, täna on tema lahkumine selleks alles liiga värske.

Oleme leinas ja avaldame kaastunnet lahkunu omastele.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused