spot_img
-1.2 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
RSJüriöö jooksul näitas kiireimat aega Rapla gümnaasiumi S-1 klass

Jüriöö jooksul näitas kiireimat aega Rapla gümnaasiumi S-1 klass

Siim Jõgis

Tänavune jüriöö jooks Raplas peeti maagilisel ajal – volbriööl, 30. aprillil. Rada kulges jätkuvalt nii, nagu see viimastel aastatel olnud on. Start anti Kesklinna kooli staadionilt, joosti mööda Rapla linna tänavaid, finišijoon ületati Vesiroosi kooli ees ning seal toimus ka autasustamine.
Kiireima ajaga jõudis finišisse Rapla gümnaasiumi S-1 klass. Võitjad tõi turvalise edumaaga finišisse Avis Utilitas Rapla mängija Jan Märten Ratas. Võiduaeg oli 9 minutit ja 9 sekundit. Teise koha sai Rapla gümnaasiumi S-2 klass ning kolmanda koha teenis üldarvestuses Kaitseliidu esindus. Eraldi peetud asutuste kategoorias saigi esikoha just Kaitseliit. Neile järgnesid Korvpallikool teisena ning Tantsustuudio kolmandana. Kokku osales tänavusel jüriöö jooksul rekordilised 56 võistkonda. Võistlus toimus 24. korda ning jätkuvalt koosnes iga võistkond kümnest jooksjast, kelle vahetused olid terve distantsi peale ära jaotatud. Kogu distantsi pikkus stardist finišini oli ligikaudu kolm kilomeetrit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused