11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSRapla vallal on uued abivallavanemad

Rapla vallal on uued abivallavanemad

Mari Tammar

6. maist asus Rapla vallavalitsuses haridus-, kultuuri- ja sotsiaalvaldkonnas abivallavanemana tööle Jüri Morozov. 23. maist asub majandus-, arengu- ja planeerimisosakonna suunal abivallavanemana tööle Triin Matsalu.

Triin Matsalu on põline Rapla maakonna inimene (pikem intervjuu 2. mai Raplamaa Sõnumites), aga Jüri Morozov on Otepääl sündinud ja kasvanud. Raplamaaga seob teda see, et ta on 1977. aastal lõpetanud Kehtna näidissovhoostehnikumi. Ta on pikka aega töötanud Jõgevamaal omavalitsusjuhina ning kuulunud asendusliikmena Riigikogu 12. koosseisu aastatel 2013-2015. Ta on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liige.
Jüri Morozov on lõpetanud 1996. aastal Eesti Maaülikoolis põllumajanduse ökonoomika ja juhtimise eriala ning omandanud 2008. aastal Tallinna Ülikoolis sotsiaalteaduste magistrikraadi. 2018. aastal valis ajaleht Peipsi Rannik ta Peipsimaa aasta inimeseks. 2005. aastal on ta pälvinud Poola Vabariigi Kuldse Teeneteristi ja 2008. aastal Jõgevamaa Kuldristi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused