spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSTalupoe asemel on nüüd Kodupood

Talupoe asemel on nüüd Kodupood

Mari Tammar

2. mail avati Raplas endise Talupoe ruumides uus pood nimega Kodupood. Sisu jääb poel üldjoontes samaks, nagu oli Talupoel. Pakutakse väiketootjate kaupa ning kaupu, mida suurte poekettide lettidelt ei leia, ent juhataja on uus ja sortimenti on plaanis laiendada.

Poe juhataja Oksana Kurvits ütleb, et esimestel päevadel on tagasiside olnud väga positiivne, kuigi kauba vastuvõtt ja riiulite täitmine alles käib. „Rahvas käib ja uudistab,” ütleb Oksana, kes on endine Kehtna Mõisa OÜ kanala juhataja. 2018. aastal pälvis ta ka Eesti aasta õppija tiitli. Ta on täiendanud end nii müügikorralduse kui ka kaubandusökonoomika erialal.
Poe sortimendis on mõistagi Kehtna Mõisa lihatooted, ent värske taluliha tuleb ka Viljandimaalt ja Suure-Jaanist. „Värsket liha tuuakse nädalas kaks korda, esmaspäeval ja neljapäeval,” ütleb Oksana ja lisab, et väga minev kaup on ka Pajumäe mahedad piimatooted ja Rapla leivakoja Rukis küpsetised ja küpsised.
Praegu käivad ka läbirääkimised poeketiga Juustukuningas, et poodi saada nende pakutavaid erinevaid põnevaid juuste, moose ja kastmeid.
Poodi tuleb ka Raplamaal tegutseva ettevõtte Puupank stend, kes valmistab puidust võinuge, pannilabidaid, kausse, lõikelaudu jms.
Oksana usub, et turgu ja huvilisi on talu- ja mahetoidule piisavalt.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused