spot_img
6.1 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
RSRaplas osales heategevuslikul teatejooksul 336 õpilast

Raplas osales heategevuslikul teatejooksul 336 õpilast

Siim Jõgis

Neljapäeval, 9. mail toimusid üle Eesti heategevuslikud teatejooksud ning üks neist leidis aset ka Rapla Kesklinna kooli staadionil. Kohal olid peaaegu kõigi Raplamaa koolide 5. – 9. klasside õpilased.

Heategevuslike teatejooksudega kutsutakse toetama Haapsalu Neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse juures asuva ratastoolikasutajate mängupargi laiendamist.

Raplas toimunud jooksu avas Coop nõukogu esimees Väino Sassi ning soojenduse viis läbi endine keskmaajooksja Risto Ütsmüts. Iga võistkond koosnes kaheksast jooksjast, kellest igaüks läbis staadionil 200 meetrit. Päevajuht Erik Horn ütles küll korduvalt, et võitmine ei olnud heategevusliku jooksu puhul kõige tähtsam, kuid siinkohal võib vanemate klasside võitjad välja tuua. Üheksandate klasside arvestuses võitis Rapla Kesklinna kooli esindus, kaheksandike seas olid väledaimad Vesiroosi kooli õpilased ning seitsmendate klasside arvestuses tuli võitjaks taas Kesklinna kool. Kokku võttis Rapla teatejooksust osa 336 õpilast, kes jagunesid 42 võistkonna vahel.

Üle Eesti võttis teatejooksust osa üle 12 000 koolinoore ning jooksud toimusid 26 kohas. Heategevuslik teatejooks toimus 14. korda ja seda korraldas MTÜ Tallinnmeeting. Rapla võttis sellest osa 13. korda.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused