25 C
Rapla
Reede, 1 juuli 2022
spot_imgspot_img

FOTOD, VIDEO: Raplas süttis põlema lapsi vedanud reisibuss

Siim Solman

Rapla bussijaama vahetus läheduses süttis täna põlema reisibuss. Buss vedas lapsi ekskursioonile. Esialgsetel andmetel õnnetuses kannatajaid ei olnud.

Päästeamet sai teate tulekahjust kell 14.03. Tulekahju kustutati kell 14.11. Päästeameti Lääne piirkonna pressiesindaja ütles, et lapsed juhatati bussist välja ning keegi õnnetuses viga ei saanud.

Rapla Bussipark OÜ juhatuse liige Maili Metssalu kommentaar: “Tegemist oli prognoosimatu õnnetusega. Eriti kahju on sellest, et see juhtus just bussiga, mis vedas lapsi. Viisin nad ise pärast seda ära. Loodan, et nad toibuvad sellest kiiresti. Olen tänulik, et õpetajad ja kasvatajad olid mõistvad ja toetasid.

See õnnetus juhtus tagasiteel loomaaiast, seega reisi lõpusirgel. Bussijuht märkas tagantpoolt tulevat suitsu, jättis bussi seisma ning suunas lapsed välja. Bussi tagumine ots läkski põlema, kuid õnneks keegi viga ei saanud. Tegeleme praegu sellega, et buss tee pealt eest ära saada, sest see segab liiklust. See oli väga ootamatu, aga kõige tähtsam on see, et lastele ei jää mingit traumat. Firmal on samuti raske, aga me peame olema tugevad ja saame hakkama.”

 

« kohta 2 »

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised