spot_img
-6.2 C
Rapla
Neljapäev, 30 märts 2023
RSRaplamaa Sõnumid võõrustas maakonnalehtede kokkusaamist

Raplamaa Sõnumid võõrustas maakonnalehtede kokkusaamist

Siim Jõgis

Neljapäeval, 23. mail kogunesid Raplamaa Sõnumite toimetuses Eesti iseseisvate maakonnalehtede esindajad. Sellised peatoimetajate ja esindajate kokkusaamised toimuvad regulaarselt erinevates toimetustes.
Sel korral kogunes kuus maakonnalehte – Meie Maa, Vooremaa, Lääne Elu, Võrumaa Teataja, Harju Elu ning Raplamaa Sõnumid. Kohtumisel arutati maakonnalehtede tulevikku ning võimalusi teha koostööd. Seni on iseseisvate maakonnalehtede koostöö seisnenud peamiselt reklaami ühispakkumises ning maakondlike turismilehtede väljaandmises.
Teiste seas võttis kokkusaamisest osa ajalehe Harju Elu uus omanik, kelleks on Suurbritannia ettevõtja Hadley Barrett. Eestis sai ta tuntuks mõned aastad tagasi, kui planeeris Juuru lähistele rajada Oxford Park’i küla. Kokkusaamisel näitas ta erilist huvi üles reklaami ühispakkumise vastu, mille kaudu pakuvad maakonnalehed reklaamiklientidele võimalust levitada oma reklaami üle kogu Eesti.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused