16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSRaplamaa JK tuli Pärnust tagasi väärtusliku viigipunktiga

Raplamaa JK tuli Pärnust tagasi väärtusliku viigipunktiga

Siim Jõgis

Raplamaa JK näitas pühapäeval, 26. mail toimunud mängus, et Eesti meistrivõistluste teises liigas on võimalik vastu saada ka tabeli tippudele. Pärnu Raeküla staadionil toimunud mängus lepiti 1:1 viiki Pärnu JK Vaprus II-ga.

Domineerivam pool oli võõrustaja, kuid Raplamaa JK suutis lõpuvileni siiski vastu pidada ja naasis suvepealinnast väärtusliku viigipunktiga.
Raplamaa JK mängiv peatreener Alo Bärengrub rääkis, et ta on viimasel ajal juurutanud meeskonnas noorendus-kuuri. Noored mängijad on olnud tema sõnul tublid ning seetõttu välja teeninud ka mänguminutid. Pärnu JK Vaprus II vastu said noortest jalgpalluritest oma oskusi näidata Karel Kaldma, Martin Tilk, Erich-Raimond Stepanjuga, Sten Kenert Maalinn ja Karl Erik Strandberg. Nemad kõik tulid väljakule juba algkoosseisus. Teisel poolajal sekkusid mängu veel Brenet Rohtoja, Mert Olesk ja Taavi Kala. Kõik need mängijad on sündinud aastal 2001 või hiljem.
Eriti hea esituse tegi Bärengrubi sõnul väravavaht Martin Tilk, kes päästis oma meeskonna halvimast nii mõnelgi korral. “Meie jaoks on see väärtuslik punkt võõrsilt, kus meie vastas oli meeskond tabeli tipust. Väravasuul aitas meid Martin Tilk oma tõrjetega. Ka meil olid omad võimalused selleks, et võiduga koju tulla, kuid seekord ei õnnestunud,” rääkis peatreener.
Kohtumise ehk kõige vaieldavam moment sündis esimese poolaja lõpu poole seisul 1:1. Kohtunik määras vastastele penalti, kes seda küll realiseerida ei suutnud, lüües palli väravast mööda. Bären-grub ütles, et tema nägemuse kohaselt tehti viga hoopis Raplamaa JK mängija vastu ning penaltit poleks kindlasti pidanud määrama. Küll aga jäi tema sõnul valitsema õiglus, sest 11 meetri karistuslöögist väravat ei sündinud.
Kohtumise mõlemad väravad löödi esimesel poolajal. Kodumeeskonna viis juba kuuendal minutil juhtima Ott Midenbritt. 29. minutil lõi Madis Nurmik väravasse ilusa karistuslöögi ning tegi seisuks 1:1. Raplamaa JK mängis järgnevas koosseisus: Martin Tilk (VV), Karel Kaldma, Kristjan Nõulik, Raigo Noode, Erich-Raimond Stepanjuga, Tenno Samuel, Ken Krister Maalinn, Sten Kenert Maalinn, Madis Nurmik ja Karl Erik Strandberg. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Brenet Rohtoja, Alo Bärengrub, Mert Olesk ja Taavi Kala.
Raplamaa JK jaoks oli tegemist hooaja üheksanda mängu ning alles esimese viigiga. Seni oli neil kirjas kolm võitu ja viis kaotust. Kümme punkti annavad 14 meeskonna konkurentsis kümnenda koha. Järgmise mängu peab Raplamaa JK reede, 31. mai õhtul, kui Rapla Kesklinna kooli staadionil võetakse vastu tabeliliider Paide Linnameeskond III.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare