-4.3 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
RSEesti karikavõistlused vibuklubile Ilves edukad

Eesti karikavõistlused vibuklubile Ilves edukad

Vibuklubi Ilves

Laupäeval, 1. juunil toimusid Eesti noorte karikavõistlused Puiatus Viljandimaal ning 2. juunil Eesti täiskasvanute karikavõistlused Järvakandis.
Sportvibu juunioride meeste klassis võitis hooaja tippmargiga Karl Kivilo, neidude klassis jäi Triinu Lilienthalil esikoht ühe silma kaugusele; sportvibu kadettide neidude klassis võitis Mirtel Pops teise koha. Sportvibu noorte poiste klassis tegi Erki Ütsmüts positiivse üllatuse, parandades hooaja tippmarki enam kui saja punktiga ning võites esimese koha. Sportvibu tidettide poiste klassis võitis Marko Rutšs kolmanda koha, Mikk Mihkelson 9., Marten Laidmets 12. koha ning Ruuben Roosi 14. koha; tüdrukute tidettide klassis saavutas Nora Haas 5. koha. Karoline Kivilo parandas hooaja parimat tulemust 70 punktiga ning teenis 9. koha ning Kairid Eleen Sinikas saavutas 13. koha. Vaistuvibu kadettide neidude klassis saavutas Kirke-Berit Soosaar 5. koha.
Eesti täiskasvanute karikavõistlustel võitis juunioride klassi kuuluv Karl Kivilo sportvibu meeste hulgas teise koha ja Aivo Agu 9. koha. Sportvibu naiste klassis võitis võistluse Bessi Kasak, Triinu Lilienthal saavutas 4., Anneli Preimann 5. ja Kadri Lilienthal 9. koha. Võistkondlikus arvestuses oli Järvakandi Ilvese naiskond (koosseisus Triinu Lilienthal, Bessi Kasak, Anneli Preimann) alistamatu, võites 1788 punktiga esimese koha. Triinu Lilienthal võistleb järgmisel nädalal, 9.-16. juunini ‘s-Hertogenboschis Hollandis täiskasvanute maailma meistrivõistlustel koos treener Raul Kiviloga. Maailmameistrivõistlused on ka kvalifikatsioonivõistlus Tokyo OM-ile pääsuks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused