2.7 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RSLaulu- ja tantsupeo tuli on jõudnud Kohilasse

Laulu- ja tantsupeo tuli on jõudnud Kohilasse

Mari Tammar

Täna ja homme sõidab mööda Raplamaad suvise juubeli laulu- ja tantsupeo tuli. Tule teekond Raplamaale sai alguse Koluvere lossist, kus Läänemaa andis tule üle Raplamaale. Tuli suundus sealt Märjamaale, kus keskväljakul toimus armas kontsert ja süüdati ühtlasi mälestusküünlad meie seast lahkunud kultuuritegijatele. Tuli sõitis sealt edasi Varbola rahvamaja juurde, kus kohaliku koori esituses kõlas laulupeo tuntud avalaul “Koit”.
Sealt edasi suundus tuli Adila külaplatsile. Seal esitasid tantsijad põneva põimiku “Ajaratas”. Pärast seda jätkas tuli teekonda Hageri suunas, kus hooldekeskuse hoovis ootas tulijaid meeleolukas kontsert. Tuld olid tervitama tulnud ka eakad hooldekodu elanikud.
Kella 14.20 oli tuli jõudnud Kohilasse ning raudteejaamas tervitasid tuld ka rong ja hulk reisijaid. Meeleolu lõi Tohisoo koolituskeskuse pasunakoor, kes saatis tuld avatud vanaaegses autos alates Adilast. Sealt edasi liikus tuli mööda Kohilat. 17.30-ks jõuab tuli Keavasse, kus seda tervitab vägev trummiansambel. Pärast seda suundutakse Kehtnasse simmanile.

NB! Kuna tuli liigub avalikel teedel ja aeglaselt ning võib teha tee ääres ka peatusi, palub tule meeskond selleks, et ei tekiks liiklusohtlikke olukordi, liigelda hoolivalt ja tähelepanelikult!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused