24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
RSHeiki Hepner valiti Isamaa aseesimeheks

Heiki Hepner valiti Isamaa aseesimeheks

Raplamaa Sõnumid

Isamaa volikogu valis laupäeval, 8. juunil erakonna esimehe Helir-Valdor Seederi ettepanekul erakonna aseesimeesteks Urmas Reinsalu ja Heiki Hepneri.
ERRi uudised vahendasid, et ettepanekut tehes ütles Seeder muu hulgas: „Heiki Hepner on Riigikogu üks värskemaid liikmeid ja üleriiklikus poliitikas uuem nägu, kuid ta mõistab regionaalpoliitika ja kohalike omavalitsuste olulisust ning suhestub hästi erakonna piirkondade tööga. See on iga erakonna edu pant.”
Heiki Hepner on olnud Kohila vallavolikogu liige 1996., 1999., 2005. aasta kohalike valimiste järel. Alates 2011. aastast oli ta Kohila vallavanem ja 2017. aastast on Raplamaa Omavalitsuste Liidu esimees.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare