-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSAndri Raudva tegi Pärnus hooaja parima tulemuse

Andri Raudva tegi Pärnus hooaja parima tulemuse

Siim Jõgis

Driftija Andri Raudva hooaeg on läinud ülesmäge. Viimati peeti 7. ja 8. juunil Pärnus auto24ringil Baltimaade meistrivõistluste kolmas etapp Summer Bash Baltic Drift Championships. Seal jõudis ta kaheksa tugevama sekka.

Kahjuks poolfinaali jõuda ei õnnestunud. Küll aga sõnas Raudva, et kaheksa tugevama hulka jõudmine oli igati rahuldav saavutus. Eriti arvestades, et tegemist oli tema jaoks esimese võistlusega auto24ringil üldse.
Võistluspäevade jooksul tuli lisaks vastastele kohati rinda pista ka ilmataadi tujudega. Reedel, 7. juunil peetud treeningsõitudel muutus ilm hetkega ja hakkas sadama paduvihma, kuid hoolimata sellest kulgesid treeningud kenasti. Edukalt sai peetud ka kvalifikatsioon, kust Raudva pääses edasi 71 punktiga. Edasi sai mõelda juba võistlussõitude peale. Esimesest ringist pääses Raplast sirgunud driftija edasi, kuid kaheksa parema seas tuli tunnistada Leedu konkurendi paremust.

Rahul oli Raudva enda sõnul kõigepealt sellega, et ta üldse kahekümne konkurendi seas kvalifikatsiooni läbis. “Tegemist oli Baltimaade meistrivõistluste etapiga. Oli tunda, et tase on tugev,” rääkis ta. Pärast debüütvõistlust auto24ringil jagus tal ka raja kohta kiidusõnu. “Äge oli sellel rajal esimest korda võistelda. Vahepeal tuli ka vihmaga trenni teha, aga äge oli ikkagi,” rääkis Raudva. Nüüd valmistub ta juba järgmiseks võistluseks, mis on samuti Baltimaade meistrivõistluste etapp. Aset leiab see juulikuu teises pooles Leedu kuurortlinnas Palangas.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare