-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
RSEesti sportvibu naiskond püstitas MM-il uue Eesti rekordi

Eesti sportvibu naiskond püstitas MM-il uue Eesti rekordi

Vibuklubi Ilves

Sel nädalal toimuvad Hollandis s’Hertogenboschis täiskasvanute vibulaskmise maailmameistrivõistlused. Vibuklubist Ilves võistleb täiskasvanute koondises alles juunioride klassi kuuluv 19-aastane Triinu Lilienthal, kes on seal koos treener Raul Kiviloga.
Eelringis, 152 sportvibu naise hulgas saavutas Triinu Lilienthal 634 punktiga 71. koha ja kindlustas pääsu individuaalsetesse duellidesse. Võistkondlikus arvestuses uuendas Eesti naiskond (Lilienthal, Pärnat, Nurmsalu) Eesti rekordit, uus tipptulemus on 1913 punkti ja lõppkohaks 17. koht 43 naiskonna seas.
Individuaalsetes duellides alistas Lilienthal 1/48 ringis 42. asetusega Itaalia laskuri Lucilla Boari seisuga 7:3. Järgmise ringi vastane, 23. asetusega moldovlanna Alexandra Mirca osutas tugevat vastupanu, kus tasavägises matšis pidi Lilienthal vastase paremust tunnistama seisuga 2:6 ning eestlannale 33. koht. Tegemist on kõrgeima kohaga, mille noorsportlane on täiskasvanute MM-il saavutanud.

Järgmised võistlused ootavad juba ees, 9.-13. juulil Universiaad Napolis, Itaalias ning 15.-20. juulil noorte Euroopa GP II etapp Bukarestis Rumeenias.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused