2.7 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RSMaakonna suvemängud võitis Rapla vald

Maakonna suvemängud võitis Rapla vald

Siim Jõgis

Tänavused Raplamaa suvemängud peeti mai lõpus ning juuni alguses. Viimase alana oli kavas kolmapäeval, 5. juunil laskmisvõistlus Kaius.

Veel enne viimast ala oli võitja saatus täiesti lahtine. Esikohale pretendeerisid selleks hetkeks Kehtna, Märjamaa ja Rapla. Tulejoonel näitas kõige tugevamat võistkonnavaimu Rapla vald ning võitis sellega nii laskmisvõistluse kui ka Raplamaa suvemängud. Laskmises sai teise koha Kehtna ning kolmanda Märjamaa vald. Individuaalses arvestuses näitas kõige täpsemat tulemust Kohila valla esindaja Taivo Eylandt, kelle tulemus oli 95,7.
Mai lõpust juuni alguseni peetud suvemängudel peeti arvestust kümnel spordialal, milleks olid võrkpall, tänavahoki, petank, discgolf, pendelteatejooks, kergejõustik (mehed), kergejõustik (naised), MTB rattasõit, laskmine, orienteerumine ja juhivõistlus.
Enim esikohti alade lõikes teenis Rapla, kes kogus neid viis (võrkpall, MTB rattasõit, laskmine, orienteerumine ja juhivõistlus). Kokkuvõttes teise koha teeninud Märjamaa vald sai kolm esikohta – discgolf, pendelteatejooks ja meeste kergejõustik. Kolmanda koha saanud Kehtna valla võistkond sai esikoha petankis.

Hea on tõdeda, et ükski vald seekord esikohata ei jäänud, sest olgugi et Kohila sai kokkuvõttes neljanda koha, on naiste kergejõustiku esikoht ikkagi lohutuseks. Kõikide alade peale kokku osales tänavustel Raplamaa suvemängudel 440 võistlejat. Kõige populaarsemaks kujunes kergejõustik, millest võttis osa 89 sportlast. Laskmisvõistlusel käis 83 ning discgolfi mängimas 52 inimest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused