23.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
RSKesklinna pakendikonteinerid tulevad tagasi

Kesklinna pakendikonteinerid tulevad tagasi

Vivika Veski

Rapla lastepargi servas seisnud pakendikonteinerid naasevad endisesse asukohta, kuid tulevikus plaanib Rapla vallavalitsus liigutada need eemale tänavaäärsest alast.

Rapla linna elanikud on tundnud huvi, kuhu on kadunud Rapla keskväljaku lähedal, Aasa ja Pargi tänava nurgal olnud pakendikonteinerid. Asukoht kesklinnas on pakendite äraandja jaoks mugav, hästi pääseb ligi nii jalgsi kui ka autoga.
Rapla vallavalitsuse järelevalvespetsialist Aime Linke kinnitas, et nad toovad Aasa ja Pargi tänava nurgal asunud pakendikonteinerid samasse asukohta tagasi hiljemalt järgmise nädala jooksul.
Pikemas plaanis soovib vallavalitsus muuta natuke nende konteinerite asukohta, et need ei oleks nii silmatorkavalt nähtavad keskväljakult. „Konteinerid jäävad samasse piirkonda, kuid liigutame need ära tänavaäärsest alast. Lõpliku asukoha lahendus, sealhulgas selle esteetiline pool, selgub koos samasse piirkonda planeeritava keskväljaku kõrvale rajatava parkla lahendusega,” lisas Linke.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare