18.3 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
RSKohila võrkpalliklubi tüdrukud Eesti MV-l kolmandad

Kohila võrkpalliklubi tüdrukud Eesti MV-l kolmandad

Ingrid Kangur

Kohila VK tüdrukud mängisid mai lõpus Eesti meistrivõistluste finaalturniiril, kuhu pääsesid talvel toimunud eelturniiride põhjal. Kohila VK on U14 Eesti meistrivõistlustel osalenud alates 2006. aastast. Selle aja jooksul on olnud igasuguseid kohti, nende seas kolm neljandat kohta, üks kuld ja selle aasta seisuga on ette näidata kaks pronksi.
Viimane medal oli kaheksa aastat tagasi, kui mängisid veel tänane Eesti tippmängija Kertu Laak ja noortekoondise põhiside Karmen Mereküla. Nüüd tuli taas medal. Võistkonnas mängisid Rebecca Pent, Merili Heinaru, Elis Prunt, Greete Peters ja Maarja Pärg.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare