-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSRaplamaa Omavalitsuste Liit tunnustas parimaid koolilõpetajaid

Raplamaa Omavalitsuste Liit tunnustas parimaid koolilõpetajaid

Helerin Väronen

Täna oli Rapla kultuurikeskuses parimate koolilõpetajate vastuvõtt. Kokku oli sel õppeaastal Raplamaal 288 põhikooli ja 178 gümnaasiumi lõpetajat. Vastuvõtule oli kutsutud 51 parimat põhikooli, gümnaasiumi ja kutsekooli lõpetajat koos vanemate või saatjatega.

Kõige enam põhikooli kiitusega lõpetajaid oli Märjamaa ja Kohila gümnaasiumis – 6 õpilast. Enim medaliga lõpetajaid oli aga Rapla gümnaasiumis (6 kuld- ja 2 hõbemedaliga lõpetajat).

Raplamaa Omavalitsuste Liidu korraldatud tänuüritusel loeti iga kohalekutsutu kohta ette väike iseloomustus ning tänumeeneid jagasid ROL-i kultuuri- ja haridusspetsialist Imbi Kalberg ja iga omavalitsuse juht või esindaja. Muusikaliste vahepaladega esines Viivika Viickberg.

Oma kõnes võrdles ROL-i juhatuse esimees Heiki Hepner lõpetajaid praeguse suvise loodusega, mis on õide puhkenud. “Tänavu nopite oma esimesi vilju, kuid see kõik on ikkagi alles eelmäng tõelisele viljakandmisele,” ütles Hepner, kelle kõnes noortele lõpetajatele leidus teisigi viiteid loodusele. Näiteks juhtis Hepner tähelepanu Raplamaa põlispuudele, mis on pühad, suursugused, väärikad, ilusad, visad ja edasipüüdlikud. See aga, kas noortest saavad nii-öelda põlispuud, kes paistavad silma ka üle maakonna piiri, sõltub juba neist enestest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused