-7.3 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
RSRaplamaa laulu- ja tantsupidu lükkub aasta võrra edasi

Raplamaa laulu- ja tantsupidu lükkub aasta võrra edasi

Siim Jõgis

Raplamaa omavalitsuste liit (ROL) otsustas oma 20. juunil toimunud täiskogu istungil, et esialgu 2020. aastaks planeeritud Raplamaa laulu- ja tantsupidu toimub aasta aega hiljem ehk 2021. aastal.
Vastav ettepanek oli ROL-i lauale jõudnud laulu- ja tantsukollektiivide juhtide poolt. ROL-i täiskogul kõlanud põhjendustes toodi välja, et pidude kalender läheb väga tihedaks. 2017. aastal toimus noorte laulu- ja tantsupidu “Mina jään”, 2018. aastal peeti Raplamaa laulu- ja tantsupidu ning tänavu toimub laulu- ja tantsupidu “Minu arm”. Seega on viimase kolme aasta kalender olnud tihedalt täis. ROL võttis vastava otsuse vastu ühehäälselt ning vastuargumente keegi ei esitanud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused