21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
RSKohila gümnaasiumi õpilane tegi 15-aastaselt Premium Liiga debüüdi

Kohila gümnaasiumi õpilane tegi 15-aastaselt Premium Liiga debüüdi

Siim Jõgis

Äsja Kohila gümnaasiumi kaheksanda klassi lõpetanud Martin Vetkal tegi oma esimese mängu Eesti jalgpalli kõrgliigas ehk Premium Liigas. 17. voorus kuulus ta Tallinna JK Kalevi algkoosseisu kohtumises FC Flora vastu.
Mängupäeval oli ta kõigest 15 aasta ja 4 kuu vanune ning tegi tabeliliidri vastu kaasa kõik 90 minutit. Eesti jalgpalli liit teatas, et viimase kahekümne aasta jooksul on Eesti kõrgliigas käinud vaid ühe korra platsil veel noorem mängija. See juhtus aastal 2016, kui JK Narva Trans särgis jooksis 15 aasta, 3 kuu ja 29 päeva vanusena murule Georgi Tunjov. Tallinna JK Kalevi ja FC Flora mängu võitis Flora tulemusega 2:0.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare