1.6 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSRaul Must jõudis Euroopa mängudel veerandfinaali

Raul Must jõudis Euroopa mängudel veerandfinaali

Siim Jõgis

Rapla sulgpalliklubi Valge Hani treener Raul Must on heas hoos Minskis toimuvatel Euroopa mängudel. Juba kahe kohtumise järel oli ta kindlustanud alagrupist edasipääsu.
Oma esimeses mängus alistas Must belglase Maxime Moreelsi 21-17, 21-12. Teises mängus tuli vastu horvaat Zvonimir Durkinjaki ning Musta võidunumbrid olid 21-19, 23-21. Sellega oli kindlustatud edasipääs alagrupist. Kolmapäeval, 26. juunil kohtus ta alagrupi viimases ja otsustavas mängus esimese asetusega Anders Antonseniga Taanist.
Juba enne matši oli teada, et vastane on tugev ning talle vastu saada on raske. See paistis välja ka mängu käigus ning Mustal tuli vastu võtta kaotus tulemusega 21-10, 21-10. Seega kogus Raul Must Euroopa mängude alagrupiturniiril kaks võitu ja ühe kaotuse ning sai teise koha. Edasi jätkub võistlus veerandfinaalides. Need võistlused lähevad arvesse ka Tokyo 2020 olümpiakvalifikatsioonis.
Ajaloo teised Euroopa mängud peetakse 21.-30. juunini Minskis, esimesed mängud peeti nelja aasta eest Bakuus. Eesti koondisesse kuulub 68 sportlast 13 spordialalt: aerutamises, iluvõimlemises, jalgrattaspordis, judos, karates, kergejõustikus, 3×3 korvpallis, laskmises, maadluses, poksis, sambos, sulgpallis ja vibulaskmises. Mängude kavas olevatest aladest ei võistle eestlased ainult lauatennises ja rannajalgpallis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused