-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
RSVõitis N-Rühm ehk “kreeklane”, raplakas ja kaks endist tippmeest

Võitis N-Rühm ehk “kreeklane”, raplakas ja kaks endist tippmeest

Korvpall24.ee

Laupäeval, 22. juunil peeti Kohilas traditsiooniline “Võidupüha 3×3 korvpall” turniir, kus kohal oli küll vaid kaheksa meestevõistkonda, kuid võitjatiim N-Rühm koosnes väga kõrgetasemelistest mängumeestest.
N-Rühma nime alla olid koondunud Kreeka esiliigast suveks koju naasnud Rait-Riivo Laane, Avis Utilitas Rapla snaiper Sven Kaldre, kunagine Eesti koondislane Andre Pärn ning kogemustega korvpallur erinevatelt tasemetelt Heigo Erm. Alagrupis tegi tõenäoliselt Andre Pärna hüüdnime “Enn” järgi nime saanud N-Rühm puhta töö, kui alistas kõik vastased väga suure ülekaaluga: Valdise tagasitulek langes 11:21, Mäednagumuiste 9:21 ja Iisaku 8:21.
Esimesena avaldas N-Rühmale olulist vastupanu meeskond Ohtlikud (Elari Asi, Erkki Mäeorg, Rael Kalmus, Ralf Tambets), kes poolfinaalis suudeti üle mängida 20:18. Finaalis said N-Rühma mehed jälle veidi lihtsamalt hakkama, kui külalised Venemaalt Nokian-SPB võideti 21:13. Kolmanda koha kohtumises alistas Iisaku 21:14 Ohtlikute tiimi.
U13 poiste sarjas oli kohale tulnud koguni 11 tiimi ning finaalis sai Petškinid 7:5 jagu Kärbseseente meeskonnast. Kolmanda koha teenis Keila KK, kes 11:10 alistas Saku. Järgmised Tallinn Open 2019 pääsmed lähevad mängu 28. juunil Käärikul ja 29. juunil Väike-Maarjas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare