2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
KultuurKirikumuusika festivali avakontsert võeti vastu ovatsioonidega

Kirikumuusika festivali avakontsert võeti vastu ovatsioonidega

Mari Tammar

Eile, 27. juunil algas XXVII Rapla kirikumuusika festival, mis kestab kuni 14. juulini. Avakontserdil Rapla kirikus esitasid Tallinna Kammerorkester ja Eesti Filharmoonia Kammerkoor Risto Joosti juhtimisel Tõnu Kõrvitsa uudisteost “Sina oled valgus ja hommik”, mille esiettekanne oli vaid kümmekond päeva tagasi Tallinnas Mustpeade Majas. Enne kontserti oli vestlus-kohtumine helilooja Tõnu Kõrvitsaga.
Rapla kirik oli inimesi täis ja huvi kontserdi vastu suur. Publik aplodeeris pärast kontserti püsti seistes.
Festivali avades tänas sündmuse eestvedaja Pille Lill toetajaid ja kõiki inimesi, kes festivali kontserdid on üles leidnud. Kokku väisab seekordne festival kaheksat kirikut. Järgmine kontsert on täna, 28. juunil Kehtna kirikus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused