1.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
RSKivilo, Lilienthal ja Haas Eesti parimad

Kivilo, Lilienthal ja Haas Eesti parimad

Vibuklubi Ilves

Laupäeval, 29. juunil toimusid Järvakandis Eesti noorte meistrivõistlused vibuspordis. Kuldmedali võitsid Ilvese laskuritest juunioride klassis Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal ning tidettide klassis Nora Haas.

Võistlejaid tuli kokku ligi 190, peakohtuniku rolli täitnud Priit Viher jäi korraldusliku poolega rahule: “Võistlejate arv oli rekordiliselt suur, kuid korraldusmeeskond sai suurepäraselt hakkama, võistlus sujus planeeritult.” Karl Kivilo lasi isikliku rekordi, 633 punkti ning jäi tulemusega igati rahule: “Tundsin ennast enesekindlalt ja olen laskmises saavutanud stabiilsuse.” Lastud punktisumma kindlustas Kivilole juunioride noormeeste esikoha. Triinu Lilienthal võitis 632 punktiga juunioride neidude klassis kuldmedali. Medalid riputati kaela veel järgmistele tublidele ilveslastele: Erki Ütsmüts – sportvibu noorte poiste klassi hõbemedal, Nora Haas – sportvibu tidettide tüdrukute klassi kuldmedal. Lisaks medalistidele saavutasid häid tulemusi Tessa Cathlen Tammik ja Mirtel Pops (sportvibu kadeti neiud, 4. ja 5. koht); Marko Rutšs, Mikk Mihkelson, Marten Laidmets ja Ruuben Roosi (sportvibu tidetid poisid, kohad vastavalt 5., 10., 11., 13. koht); Maribel Laidmets, Lisette Marie Gold, Ketter Silt, Karoline Kivilo, Lisandra Aava (sportvibu tidetid tüdrukud, kohad vastavalt 4., 8., 9., 10., 12. koht); Kirke-Berit Soosaar (vaistuvibu kadetid neiud, 8. koht). Treener Raul Kivilo kommentaar võistlusele: “Esimene poolaasta oli treeningute ja treenimisega keerulisem kui muidu. Paljud lõpetasid kooli. Nüüd on näha, et eksamiperiood on pigem sportlikele tulemustele kasuks tulnud. Lõppenud Eesti noorte meistrivõistlustel lasti rekordilähedasi tulemusi ja võideti kuhjaga medaleid. Treenerina on hea meel näha võitjate õnnelikke nägusid. Juulis ja augustis saab näha, kuidas meie parimad rahvusvahelises konkurentsis vastu peavad.” Juuli teisel nädalal toimub Suveuniversiaad Itaalias Napolis ja kolmandal nädalal noorte Euroopa II GP etapp Rumeenias Bukarestis. Augusti lõpu poole tulevad noorte maailmameistrivõistlused Hispaanias Madridis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused