14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRapl –Märjamaa liinile lisandus mitu väljumist

Rapl –Märjamaa liinile lisandus mitu väljumist

Raplamaa Sõnumid

Esmaspäeval, 1. juulil jõustusid muudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel 5, 9, 9A, 11, 13, 30, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38. Uued sõiduplaanid on nähtavad veebilehel www. peatus.ee.

Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus, kes haldab Raplamaa avalikke liine, soovitab muudatuste paremaks mõistmiseks kasutada reisijatel samal veebilehel asuvat reisiplaneerijat.
Üks suuremaid muudatusi on see, et Rapla – Märjamaa liinile 37 on lisatud märkimisväärselt väljumisi. Lisatud on mõlemas suunas tööpäeviti kolm väljumist ja nädalavahetusel kaks väljumist. Samuti on uuendus see, et Märjamaa – Rapla suunal peatub buss edaspidi ka Orgita ristmiku peatuses.

Esmaspäevast, 1. juulist jõustunud muudatused:

Liin 5 Rapla – Kuimetsa – Vaopere – Vahastu. Raplast kell 18.25 väljumisele on lisatud nõudepeatused Uuepargi, Leinakase, Päri, Nooretoa ja Põlliku. Muutunud on väljumisaeg mõnest peatusest.
Liin 9 ja 9A Rapla – Pihali – Hageri – Kohila. Lisatud on peatus Hageri kalmistu, muutunud on väljumisajad peatustest.
Liin 11 Rapla – Lelle – Kädva – Käru. Lisatud on peatus Käru tee, muutunud on väljumisaeg mõnest peatusest.
Liin 13 Kohila – Hageri – Aespa – Kohila. Lisatud on peatus Hageri kalmistu, muutunud on väljumisajad peatustest. Suvel ei ole hommikusel väljumisel Kohila kooli peatust, buss sõidab Kohila jaama peatusest otse Kohila peatusesse.
Liin 30 Märjamaa – Kernu – Harutee – Tallinn. Liinile on lisandunud peatused Lemmiku ja Orgita ristmik. Mõnes peatuses on muutunud väljumisaeg.
Liin 32 Märjamaa – Valgu – Nurtu. Liinil on korrigeeritud sõiduaegu, peatustest väljumise ajad on muutunud.
Liin 33 Märjamaa – Valgu – Päärdu – Nurtu. Liini on muudetud kiiremaks, väljumisajad peatustest on muutunud. Sõiduplaan on ühesugune kõigil nädalapäevadel (varem oli pühapäeval erinev sõiduplaan).
Liin 34 Märjamaa – Päärdu – Valgu – Raikküla – Rapla. Korrigeeritud on sõiduaegu, muutunud on väljumisajad mõnes peatuses.
Liin 35 Märjamaa – Kivi-Vigala. Liinil on muutunud mõnest peatusest väljumisaeg. Hommikune väljumine Kivi-Vigalast sõidab Kuuda kaudu Märjamaale (mitte Teenuse ja Sipa kaudu).
Liin 36 Märjamaa – Kullamaa. Liinil on korrigeeritud sõiduaegu, peatustest väljumise ajad on muutunud. Nädalavahetusel väljub buss Kullamaalt senisest tund aega varem, uus aeg Kullamaalt kell 13.
Liin 37 Rapla – Märjamaa. Liinil on muudetud väljumisaegu peatustest ja sõiduaegu. Lisatud on mõlemas suunas tööpäeviti kolm väljumist ja nädalavahetusel kaks väljumist. Märjamaa – Rapla suunal peatub buss edaspidi ka Orgita ristmiku peatuses.
Liin 38 Märjamaa – Mõisamaa – Valgu. Liini on pikendatud Valguni ja muudetud on väljumisaegu peatustest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare