-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
RSKohilas peeti Eesti staadionijooksusarja neljas etapp

Kohilas peeti Eesti staadionijooksusarja neljas etapp

Mardo Lundver

Kolmapäeval, 10. juulil toimus Kohila staadionil Sparta spordiklubi eestvedamisel kokku koguni 73 osalejaga Eesti staadionijooksusarja neljas etapp (800 m), mis ühtlasi kuulub ka Kohila pikamaajooksusarja. Tegemist oli Eesti mõistes vägagi kõrgetasemelise võistlusega, mida ilmekalt tõestavad resultaadidki. Jooksupidu oma parimas tähenduses.
Rapla Jooksuklubi eest asusid võistlustulle neli vaprat – Kalev Hõlpus, Mardo Lundver, Artur Skatškov ja Mario Markus. Alles hiljaaegu, täpsemalt juuni lõpus Rakveres omaealiste U20 Eesti meistrivõistlusel 1500 m ja 800 m kuldse duubli teinud Kalev näitas selgi mõõduvõtul väga head minekut. 800 m isiklik tippmark nihkus 1.59,22 pealt 1.56,35 peale ehk Raplamaal on sirgumas noor ja andekas 18-aastane jooksutalent, kes aina enam meie tippudele kuklasse hingab.
“Stardis läksid kõik hullu tempoga minema, jäin kuhugi viimaste sekka. Teisel ringil oli jõudu alles ja tõusin paar kohta. Plaan oli tõusta veel koha võrra, aga kiskus kurvi peale ja konkurent nägi ning punnis vastu. Lõpus olin “makaron”, aga suutsin tempot hoida, konkurent Kevin Ervaldist möödumisest jäi natuke puudu (8 sajandikku). Aeg tuli hea ja treener Risto Ütsmüts oli rahul,” rääkis Kalev Hõlpus.

Teisi meie jooksjate tulemusi:

Mardo Lundver 2.04,56
Artur Skatškov 2.16,51
Mario Markus 2.19,51

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused