1.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
RSNõlvak ja Tiisaar jõudsid Kanadas veerandfinaali

Nõlvak ja Tiisaar jõudsid Kanadas veerandfinaali

Siim Jõgis

Eesti rannavõrkpalli esitiim Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar Gerardo’s Toys jõudsid Kanadas Edmontonis toimunud maailmakarikaetapil veerandfinaali. Tegemist oli nende jaoks ühe edukama senise võistlusega, sest varem on nad kolme tärni MK-etapil veerandfinaali jõudnud vaid ühe korra.


Põhiturniirile pääsesid Nõlvak ja Tiisaar otse ning said alagrupis kolmanda koha. See võimaldas neil 19.-21. juulil toimunud turniiri jätkata esimeses play-off ringis ehk 24 tugevama seas. Seal olid Nõlvaku ja Tiisaare vastased šveitslased Quentin Metral ja Florian Breer. Eestlased võtsid 2:0 (21:17, 21:19) võidu hoolimata sellest, et esimeses geimis jäid nad ühel hetkel kaotusseisu 10:15. Sellele järgnesid kaheksandikfinaalid, kus vastu tulid sakslased Nils Ehlers ja Lars Flüggen. Võit kuulus eestlastele tulemusega 2:1 (14:21, 22:20, 15:9) ning pääs veerandfinaali oligi avatud.
Kaheksa tugevama hulgas tuli siiski vastu võtta kaotus Šveitsi duolt Nico Beeler ja Marco Krattiger. Nende võiduskoor oli 2:0 (21:17, 21:17). Beeler ja Krattiger osutusid lõpuks ka Edmontoni maailmakarikaetapi võitjateks, alistades finaalis 2:1 Kanada duo Ben Saxton ja Grant O’Gorman.
Järgmine kolme tärniga MK-etapp toimub augusti lõpus Jurmalas. Mart Tiisaar on pärit Rapla vallast Kabalast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused