0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
RSMärjamaa abivallavanemana asus tööle Ott Valdma

Märjamaa abivallavanemana asus tööle Ott Valdma

Siim Jõgis

Märjamaa vallavalitsus otsis suve algusest saati omale uut abivallavanemat ning eelmisel nädalal sai sobiv kandidaat ametisse. Seda kohta hakkab täitma Ott Valdma, kes on muuhulgas varem töötanud Kõue vallavanemana ning Kose abivallavanemana Harjumaal.
Märjamaa vallavalitsuse teates seisab, et kokku kandideeris sellele ametikohale seitse inimest. Ott Valdma paistis teiste seast silma kogemuste ja isikuomaduste poolest. “Endise vallavanema ja abivallavanemana saab ta üheksa aasta jooksul avalikus teenistuses omandatud teadmisi ja oskusi rakendada nüüd Märjamaa valla heaks. Abivallavanema ametikohal tuleb kokku puutuda juba tuttavate käega katsutavate valdkondadega, mille juures Oti avatud suhtlus tuleb kindlasti kasuks ja teeb paljud temaga tuttavaks,” seisab Märjamaa vallavalitsuse teates.
Vallavanem Merlin Suurna ütles, et tal on süda rahul, et abivallavanema koht sai täidetud. “Ott Valdma on olnud Kõue vallavanem. Pärast Kose vallaga ühinemist sai ta Kose valla abivallavanemaks. Märjamaa valla abivallavanema haldusalasse kuuluvad mitmed valdkonnad. Hetkel on meil ettevalmistamisel üldplaneering ja vaatame üle arengukava, seega need on teemad, mis vajavad esmalt tähelepanu. Ott on saanud juba tutvuda ja kaasa rääkida käimasolevatel ehitusobjektidel ja tegeleda muude jooksvate küsimustega,” sõnas Suurna.
Märjamaa valla eelmine abivallavanem Triin Matsalu töötab alates 23. maist Rapla abivallavanemana.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused