24.4 C
Rapla
Kolmapäev, 24 juuli 2024
RSSpordiveteranide klubi suvemängud

Spordiveteranide klubi suvemängud

Liia Tartov

Kohilas toimusid Rapla SVK suvemängud suures suvekuumuses.
Hommikul alustasime petankiga, millest võttis osa kaheksa naist ja kaksteist meest. Mängiti kahes alagrupis. Kuhu keegi sai, seda otsustas loos. Mõlemast alagrupist sai edasi finaali kaks paremat. Meeste turniiri finaalis sai esikoha Kalju Kalda, 2. Tiit Kand, 3. Heiki Sassian, 4. Heino Maiste. Naistest tuli võitjaks Elle Valtu, Ingrid Lenk 2. koht, kolmas oli Janne Randjärv ja neljas Eha Tolm.
Liivaväljakutel mängiti paarisvõrkpalli. Osales kaks paari. Kalev Vanker ja Marko Aleksejev võitsid Maldur Rokki ja Jaan Soonet 2:1.
Enne kergejõustikuvõistlusi heisati klubi lipp, mida tegid Mihkel Laurits ja värske Euroopa meister jõutõstmises Heino Maiste. Võistlused avas Rein Pajunurm Raplamaa spordiliidust. Võisteldi 60 m, 400 m, maastikujooksus, kaugushüppes, kuulitõukes, kettaheites ja paigalt kaugushüppes vastavalt vanusegrupile. Osalesid ka lapsed.
Kristi Kivisild, Ene Siitsmann, Inge Lukk, Helle Tasane, Asta Satsi, Marika Kotka, Ritve Reinumäe ja Elle Valtu tulid kõik klubimeistrivõistlustel võitjateks ühel või enamal alal. Meeste osas said kuldsed medalid Olev Mitt, Heiki Sassian, Kalju Kalda, Ants Torri, Mihkel Laurits, Enno Pütt, Aavo Kergand, Tiit Kivisild, Ilmar Vainsalu, Ilmar Luige.
Hõbedased medalid said Tiina Koskinen, Eha Tolm, Heljo Klaas, Hillar Orav, Heino Maiste ja Tiit Kand. Pronksmedalid said Heldur Väljamäe ja Rein Pajunurm. Nooleviskes oli parim mees Kalev Vanker 78 silmaga ja vanemas grupis olid võrdsed Enno Pütt ja Aavo Kergand 73 silmaga. Naiste arvestuses sai esikoha Eha Tolm – 69 silma, ja I grupis Ritve Reinumäe. Lastest olid väga tublid Mattias Kivisild ja Roland Klaas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare