-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSE-Selver laiendas oma tarnepiirkonda

E-Selver laiendas oma tarnepiirkonda

Helerin Väronen

Alates tänasest on Selver laiendanud oma veebipoe tarnepiirkonda, kattes nüüd senisest suuremat ala ka Raplamaal. Nüüd on võimalik 50 km kaugusele Järve keskusest tellida endale toitu ja tööstuskaupu koju või tööle.
Seda, kas inimese soovitud aadressile saab kulleriga kaupa tellida, saab kontrollida e-Selveri kodulehelt, sisestades täpse aadressi. Kaarti, kus on näha lisandunud tarnepiirkond, näeb tarneviiside all.
Selveri kommunikatsioonispetsialist Rivo Veski sõnas, et eelmine kojuveo tarnepiirkonna laienemine oli juunis, nii et kaugel ei ole ilmselt see aeg, kui e-Selveri teeninduspiirkond haarab järgmisi Eesti piirkondi ja elanikke.
Peale toidu tellitakse Veski sõnul e-Selveri kaudu koju palju tööstuskaupa. Eriti kasutavad seda võimalust kodused väikeste laste emad. Augusti lõpus loodetakse veebipoes hakata peale väikeelektroonika müüma ka suuremat elektroonikat.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused