18.3 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
RSRaikkülas oli laiaulatuslik elektrikatkestus

Raikkülas oli laiaulatuslik elektrikatkestus

Mari Tammar

6. augusti hommikul vahemikus 8.35-9 oli Raikküla piirkonnas elektrita 285 klienti. Lisaks eraklientide toimetustele seiskus mõneks ajaks ka piirkonnas tegutseva põllumajandusettevõtte tegevus.
„Täpset rikke põhjust asuti kohe uurima ja käidi läbi kaks alajaama,” kommenteeris Elektrilevi kommunikatsioonijuht Peeter Liik. „Rikke põhjus esmasel ülevaatusel ei selgunud. Juhtisime võrgu ümber ja taastasime elektrivarustuse kõigile piirkonna elanikele, kuid tegeleme veel täpse katkestuse põhjuse otsimisega. Hetkel teame, et katkestuse põhjustas lühis, täpne rikke asukoht on tuvastamisel,” selgitas Liik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare