17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
RSSelgusid meistrid tennise paarismängus, ees ootavad üksikmängud

Selgusid meistrid tennise paarismängus, ees ootavad üksikmängud

Siim Jõgis

Tänavused Rapla maakonna meistrivõistlused tennises on jõudnud viimase suure turniiri lävele. Ees ootavad veel ainult meeste ning naiste üksikmängud.
Tänavuse suve jooksul on juba selgunud Raplamaa meistrid nii segapaarismängus kui ka paarismängus.

Viimased neist toimusid juulikuu lõpus. Meeste paarismängus heitles tiitli nimel kümme paari. Alagrupiturniirile järgnesid veerandfinaalid, seejärel poolfinaalid ning lõpuks pääsesid finaali Erki Tammenurm – Rain Jakobson ja Henri Lindal – Urmas Ustav. Tulemusega 7:6(4), 6:1 kindlustasid Raplamaa meistritiitli meeste paarismängus Tammenurm ja Jakobson. Kolmanda koha said kümne paari seas Taivo Tüvist ja Rainar Laes.
Naiste paarismängust võttis osa kolm paari, kes kõik omavahel ühe korra läbi mängisid. Mai Kalda – Liis Kivi võitsid mõlemad oma mängud ning teenisid nelja punktiga esikoha. Teise koha said Evelin Küttis ja Mirjam Lindal.
Kõik paarismängude kohtumised peeti Raplas Jõe tänava tenniseväljakutel. Samuti toimuvad seal üksikmängude kohtumised, mis plaani kohaselt juba täna, 7. augustil pihta hakkavad. Meeste turniirile on end registreerinud 16 ning naiste turniirile 11 mängijat. Finaalid leiavad kava kohaselt aset pühapäeval, 11. augustil.
Üks korraldajatest Rain Jakobson rääkis, et mängugraafik on veel paika loksumas ning see sõltub ka ilmaoludest. Suure vihmaga mängida ei saa, kuid üldiselt loodetakse viie päevaga kõik kohtumised ära mängida. 2018. aastal tulid üksikmängus maakonna meistriteks Erki Tammenurm ja Mai Kalda.

Senised Raplamaa meistrid tennises 2019:
Segapaarismäng: Donatas Narmont – Laura Rahe
Meeste paarismäng: Erki Tammenurm – Rain Jakobson
Naiste paarismäng: Mai Kalda – Liis Kivi

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare