1.1 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RSSuvemängudel Raplale teine koht

Suvemängudel Raplale teine koht

Liia Tartov

Rapla SVK (spordiveteranide koondis) osales Eesti spordiveteranide liidu 52. spordimängudel Vinnis Lääne-Virumaal. Võisteldi seitsmel spordialal ning arvestus toimus kahes grupis, millest meie olime väiksemas koos seitsme teise maakonnaga.

Meie edukam ala on olnud korvpall, mis oli kavas ka sel korral. Naiskond saavutas esikoha ja meeskond nooremas grupis teise koha. Meie naiskonnas mängisid Janne Randjärv, Annely Piirimets, Tiina Roosalu, Reelika Laes. Meeskonna koosseisu kuulusid Karmo Kreuz, Sven Rungi, Rait Ermann ning Janno Vilde.
Pendelteatejooksu võistkonnale tuli kolmas koht, võistkonda kuulusid Kristi Kivisild, Marko Kreuz, Janne Randjärv, Kalev Vanker, Annely Piirimets, Toomas Jaaniste, Inge Lukk, Andrus Ründal, Marika Kotka ning Ants Torri. Meie medalivõitjad kergejõustikus oma vanuseklassis olid Kristi Kivisild, Toomas Jaaniste, Marika Kotka, Inge Lukk, Annely Piirimets, Reelika Laes, Margus Jaanson, Mihkel Laurits, Asta Satsi, Helle Tasane, Sirje Zahkna, Tiit Kivisild, Elle Valtu ja Eha Tolm. Ujumises tuli võistkondlik neljas koht. Meie kiireim ujuja oli Kalju Kalda. Medali said veel Mihkel Laurits, Inge Lukk ja Annely Piirimets.
Orienteerumises tuli meie võistkonnale viies koht. Individuaalselt sai Eha Tolm esimese ning Ene Sulg kolmanda koha. Võrkpallis oli meil sel korral vaid I grupi meeskond M 35-54, kes sai 4. koha, aga oleks pidanud olema ka naiskond ja vanem meeskond, seega vaid 8.-9. koht. Petankis meil võistkonda ei olnud, discgolfi võistkonnale tuli 4. koht. Mälumängus seekord 9. koht. Kokkuvõttes said Rapla veteranid 2. grupis teise koha 140 punktiga. Meist parem oli Järvamaa 145 punktiga ning kolmanda koha sai Saaremaa 134 punktiga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused