1.1 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RS20 valusat minutit tõid Raplamaa JK-le viigi, mis tundus kaotusena

20 valusat minutit tõid Raplamaa JK-le viigi, mis tundus kaotusena

Siim Jõgis

Raplamaa JK ning Pärnu JK Poseidoni vahelises liigamängus oli kohtuniku lõpuvileni jäänud laias laastus kakskümmend minutit. Kodumeeskond Raplamaa JK hoidis 6:2 eduseisu ning võit tundus vääramatu. Paistis, et meeskond oli sattunud väravasoonele ning tabelisse läheb kirja teine järjestikune võit. Siiski oli see tunne petlik. Järelejäänud kahekümne minutiga lasti lüüa endale neli väravat ning kohtumine lõppes viigiseisul 6:6.
Raplamaa JK mängiv peatreener Alo Bären­grub ütles, et võtta vastu selline viik tundub kaotusena. Tulemuse tegi valusamaks seegi, et kaks väärtuslikku punkti kaotati meeskonnale, kellega koos heideldakse liigatabeli tagumises osas. Bärengrub sõnas, et keeruline on näpuga osutada ühe põhjuse peale, miks kindlana paistnud eduseis maha mängiti. Ta ise oli selles kohtumises kahes rollis – nii mängija kui ka peatreenerina.
Ta sõnas, et kuna eduseis tundus kindel, otsustas ta teha mõned vahetused, mis muutsid mängurütmi. “Läksin sellega alt. Suhtusin liiga naiivselt turvalisse eduseisu,” sõnas Bärengrub ning lisas: “Olen peatreener, kes annab noormängijatele võimalusi, aga seekord minu usaldust kuritarvitati. See on minu jaoks õppetund. Ka suures jalgpallis on selliseid asju ette tulnud, aga valus laks on see meile ikkagi”.
Siiski saab välja tuua ka positiivseid jooni. Pärast mitmemängulist kaotusteseeriat on Raplamaa JK nüüd suutnud kahes liigamängus kaotust vältida. Reede, 9. augusti õhtul alistati Viljandi JK Tulevik II tulemusega 2:0 ning nüüd mängiti viiki Pärnu JK Poseidoniga. Neli teenitud punkti tõstsid Raplamaa JK II liiga lõuna/lääne piirkonna turniiritabelis 11. kohale, väljalangemistsoonist kõrgemale. Samuti oli positiivne löödud väravate hulk. Kuut väravat polnud Raplamaa JK oma vastastele juba ammu suutnud lüüa.

Kodumeeskonna poolt tegid skoori Kristjan Nõulik (3), Sten Kenert Maalinn, Alo Bärengrub ja Jürgen Andessalu. Pärnu JK Poseidoni skooritegijad olid Artur Šalda (2), Martin-Gert Pärli (2), Ott Kangur ja Marti Mägi. Raplamaa JK järgmine kohtumine on teisipäeva, 27. augusti õhtul Viimsi JK II vastu. Pall pannakse mängu kell 19 Rapla Kesklinna kooli staadionil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused