17.2 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
RSOmniva Rapla jaotuskeskuse uued ruumid avati poeetilises õhustikus

Omniva Rapla jaotuskeskuse uued ruumid avati poeetilises õhustikus

Siim Jõgis

Neljapäeval, 22. augustil sai ühele poole suur ootus. Omniva (endise nimega Eesti Post) Rapla jaotuskeskuse töötajad olid uue renoveeritud ruumi avamist oodanud juba pikisilmi.

Koidu tänaval asuvates ruumides on tegutsetud nüüd juba mitu aastat. Rapla jaotuskeskuse juht Laima Parik selgitas, et avatud uus ruum seisis varem kasutuseta. Lisaks sai renoveerimise käigus tehtud veel mitmeid töid.
Kogu sündmus neljapäeva pärastlõunal kulges omamoodi poeetilises õhustikus. Näiteks oli välja kuulutatud majavaimu otsimine, kes vähemalt esialgu end näole ei andnud. Nagu selgus, ilmus ta pärast ürituse lõppu siiski kohale. Või vähemalt nii võib välja lugeda Omniva siselehe infokirjast: “Meie tragi majavaim täna end kõigile ei näidanud, ent nüüd, õhtul, leidis ta hetke ja istus meie puu alla magusa elu mõtteid mõlgutama… talle meeldib teadmine, et iga päev tunneme rõõmu suurtest asjadest – kolleegi naeratusest, küünarnuki tundest ja heast sõnast – nii see posti elu arendamine käibki!”
Laima Parik rääkis, et uue renoveeritud ruumi avamisel on süda loomulikult rõõmus, kuid ega tegevus seisma ei jää. Palju tööd on veel ees. Praeguste tööde käigus paigaldati majale uus ventilatsioonisüsteem, paranes küttesüsteem, paigaldati uued aknad ning korda tehti parkla. Eriti rõhutas Parik uute akende olulisust, sest varem ei olnud toas nii palju valgust. Võrreldes varasema seisuga on töötingimused igal juhul märkimisväärselt paranenud. “Inimestel on rohkem ruumi liigelda, enne olime liiga koos. Siin on veel palju küll teha, kuid üldpilt on selline, et töötajatel on juba palju parem,” sõnas Parik.
Uue ruumi lisandumisega Omniva pinnale saadi juurde 86 ruutmeetrit. Esialgu küll loodeti, et praegused tööd saaksid valmis juba jaanipäevaks, kuid need venisid augusti teise poolde. Parik lisas: “Meie jaoks on oluline, et see lõpuks valmis sai ning nüüd on mugav tööd teha.”
Renoveerimistööde käigus sai aadressil Koidu 20 asuv maja ka uue seinasoojustuse. Samuti paigaldati sissepääsude juurde õhkkardinad, mis kokku tähendab, et eesseisval sügisel ja talvel peaksid ruumid olema võrreldes varasemaga märksa soojemad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare