26.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
RSKohila staadion võõrustab laupäeval Eesti parimaid heitjaid

Kohila staadion võõrustab laupäeval Eesti parimaid heitjaid

Raplamaa Sõnumid

Eeloleval laupäeval, 31. augustil saab Kohila staadionil näha erilist vaatemängu. Seal peetakse heitjate seeriavõistluse 50. hooaja finaaletapp. Näiteks Gerd Kanter on pidanud Kohila staadionit üheks paremaks heitepaigaks Eestis. Laupäevane sündmus toob Kohilasse kokku Eesti parimad heitesportlased (kuul, vasar, ketas, oda) ning eeskujuliku rivistuse väliskülalisi Soomest, Norrast, Leedust, Iirimaalt ja Lätist.
Staadionil hakkavad rauda lennutama Kati Ojaloo, Kätlin Tõllasson, Janek Õiglane, Kristo Galeta, Martin Kupper, Tanel Laanmäe ning hulk teisi vingeid sportlasi. Spordiareeni soojendavad üles hoopis lapsed, sest kell 10 algavale laste odaviske festivalile on kõik väikesed spordihuvilised oodatud omal käel odaviset proovima. Auhinnaks jäätis ja spordipisik pealekauba.

Ajakava:

12.00 Vasaraheide (naised & mehed)
13.15 Kettaheide (naised)
13.15 Kuulitõuge (mehed)
14.15 Kettaheide (mehed)
14.15 Kuulitõuge (naised)
15.30 Odavise (naised & mehed)

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare