0.5 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSVibulaskur Triinu Lilienthal juunioride MM-il kaheksas

Vibulaskur Triinu Lilienthal juunioride MM-il kaheksas

Vibuklubi Ilves

Noorte MM vibuspordis peeti 19.-26. augustini Hispaania pealinnas Madridis. Positiivse üllatuse tegi sportvibu juunioride klassis Triinu Lilienthal, kes võitis 73 neiu hulgas kõrge 8. koha. Lilienthal alustas võistlust võrdlemisi tagasihoidlikult, olles eelringis 593 punktiga 41. positsioonil. Duellides alistas Lilienthal Tšiili, Hispaania, Türgi ja USA laskurid ning kohtus veerandfinaalis eelringi esimese asetusega korealannaga. Kahjuks tuli vastase paremust tunnistada ning Lilienthalile seisuga 2:6 kõrge kaheksas koht.
Sportvibu juunioride meeste klassis saavutas Karl Kivilo 604 punktiga eelringi 73. asetuse. Kahjuks tuli 1/48 duellis vastu võtta napp kaotus Kanada laskuri kasuks ning Kivilole seisuga 4:6 111 võistleja hulgas 57. koht.
Treener Raul Kivilo kommentaar võistlusele: “Tegime Karlil ja Triinul pärast Eesti meistrivõistlusi muudatused lasketehnilises ja taktikalises osas. Tulemus räägib enda eest. Triinu saavutas kõrge 8. koha ja Karl kaotas endast tugevamale vastasele väga napilt 4:6. Ma arvan, et liigume õiges suunas ja edaspidi näeme neid ka medaliheitlustes.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused