-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
RSJärvakandi perearst alustas vastuvõtte uuel aadressil

Järvakandi perearst alustas vastuvõtte uuel aadressil

Siim Jõgis

Alates esmaspäevast, 16. septembrist alustas Järvakandi perearst Karin Lega vastuvõtte uuel aadressil.

Varem Järvakandi hooldekeskuse ruumides tegutsenud perearst Karin Lega tegutseb nüüd aadressil Vana-Asula 5 ehk endistes postkontori ruumides.
Tema veebilehele on üles pandud info, et seoses kolimisega ei ole muutunud vastuvõttude kellaajad. Perearst kolis sisse igati korda tehtud ruumidesse. Aadressil Vana-Asula 5 asuvate ruumide omanik Janek Saar ütles, et ta ei oska öelda, kui palju sealsed renoveerimistööd täpselt maksma läksid, kuid tegemist oli igal juhul märkimisväärse investeeringuga. Kokku on perearstil uues kohas kasutada 70 ruutmeetrit pinda.
Kehtna abivallavanem Jalmar Mandel kinnitas, et Rapla perearstikeskuse projektiga need tööd kuidagi seotud ei ole. Küll aga ütles Mandel, et vallavalitsusel on olemas valmisolek toetada perearsti uues kohas üüri maksmisel. Konkreetset otsust ning paikapandud summat selle kohta siiski veel ei ole.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare